Συνάντηση Υψηλάντη με τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης συναντήθηκε και συζήτησε με την διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΤΑΔ Ηρώ Χατζηγεωργίου θέματα που αφορούν την ορθολογική αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ στα Δωδεκάνησα.
Η κ. Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε στις δομικές δυσλειτουργίες που υπάρχουν με την υφιστάμενη κατάσταση της ΕΤΑΔ και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προχωρήσουν ζητήματα, τα οποία εδώ και παρά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν βρίσκουν λύση.
Δύο από τα θέματα τα οποία έθεσε μετ’ επιτάσεως ο Βασίλης Α. Υψηλάντης είναι η ανανέωση της παραχώρησης του Πατριαρχικού Κέντρου της Ρόδου, καθώς επίσης και του Ναυτικού Ομίλου στον Δήμο της Κω. Τόνισε ότι για τις κοινωνίες της Ρόδου και της Κω είναι αιτήματα που χρήζουν άμεσης τακτοποίησης. Η κ. Χατζηγεωργίου διαβεβαίωσε ότι τα θέματα αυτά θα προτεραιοποιηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα