Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Συνάντηση του Βασίλη Υψηλάντη με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμαρχο Ρόδου

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α Υψηλάντης συναντήθηκε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Οι συναντήσεις έγιναν αντίστοιχα στο Μέγαρο της Περιφέρειας και του Δημαρχείου της Ρόδου, όπου και έγινε εκτενής συζήτηση γύρω από τις δραστηριότητες της Περιφέρειας και του Δήμου Ρόδου και για την τεράστια συμβολή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας.

Έγινε επίσης ανασκόπηση του εκλογικού αποτελέσματος και εκφράστηκε από πλευράς των κύριων Χατζημάρκου και Καμπουράκη η ευχή όπως Βασίλης Α Υψηλάντης καταφέρει να εκπροσωπήσει και πάλι επάξια το νομό Δωδεκανήσου στο κοινοβούλιο, μετά τις εκλογές τις 25 Ιουνίου 2023, με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία.

Χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου δήλωσε ότι «Στο πρόσωπο του Βασίλη Υψηλάντη, η Δωδεκάνησος γνώρισε μια άρτια κοινοβουλευτική εκπροσώπηση , που αξίζει να επαναληφθεί με την κατάκτηση της 4ης έδρας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα