Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε από σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κονσόλας στη Σύμη.

Επισκέφτηκε το Δημαρχείο του νησιού, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Σύμης, Λευτέρη Παπακαλοδούκα και δημοτικούς συμβούλους της Σύμης.

Στο κέντρο του ενδιαφέροντος αλλά και των συζητήσεων του Μάνου Κονσόλα με τους φορείς και τους πολίτες του νησιού, ήταν το ζήτημα της ενίσχυσης με προσωπικό των δομών δημόσιας υγείας στο νησί, καθώς και τα θέματα που αφορούν εργαζόμενους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες και σχετίζονται με την τουριστική πολιτική.

Ο κ. Κονσόλας επεσήμανε ότι στις επικείμενες προσλήψεις που θα γίνουν, στο πλαίσιο του προγραμματισμού για 6.500 προσλήψεις στο χώρο της υγείας, θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στη Σύμη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα απεξάρτησης των νησιών του Αιγαίου από τα ορυκτά καύσιμα, ύψους 2 δις ευρώ, που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι πέρα από τη διασύνδεση των νησιών με το ηπειρωτικό δίκτυο θα πρέπει να προχωρήσουν και οι υποδομές για την ηλεκτροκίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα