Συνάντηση της Χρύσας Καραγιάννη με τον Διοικητή της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης και τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δωδεκανήσου

Συναντήσεις πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Χρύσα Καραγιάννη, με τον Διοικητή Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Νομού Δωδεκανήσου κ. Μανώλη Καζαμία, καθώς και με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Κρασσά.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα με τους 2 Διοικητές να ενημερώνουν εκτενώς την Χρύσα Καραγιάννη για τα ζητήματα της περιοχής, αλλά και για την προετοιμασία των υπηρεσιών ενόψει της νέας τουριστικής και αντιπυρικής περιόδου αντίστοιχα.

Κοινός τόπος και των δυο συναντήσεων η ανάγκη ορθής διαχείρισης του υπάρχοντος προσωπικού αλλά και η ανάγκη ενίσχυσης των εν λόγω υπηρεσιών, όχι μόνο με έμψυχο δυναμικό αλλά και με υλικοτεχνικά μέσα, προκειμένου να αντιμετωπίζεται αποτελεσματικότερα το υπηρεσιακό τους φορτίο, τρέχον ή έκτακτο.

Η θέσπιση κινήτρων θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για την επόμενη Κυβέρνηση, με στόχο την επαρκή στελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών στα νησιά όπως τα Νοσοκομεία, τα σχολεία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία. Θα πρέπει να δοθούν κίνητρα σε νέους επιστήμονες, ώστε να υπηρετήσουν στα νησιά μας και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δίχως τον φόβο της οικονομικής τους εξαθλίωσης, υποστήριξε η Χρύσα Καραγιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα