Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Τάσο Σπανό είχαν οι ομπρελάδες της πόλης

Συνάντηση με τον Aντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Ρόδου, Τάσο Σπανό,  είχε χθες αντιπροσωπεία των ομπρελάδων που δραστηριοποιούνται στην  πόλη της Ρόδου, στην κεντρική παραλιακή ζώνη του νησιού, εκδηλώνοντας την ανησυχία του κλάδου για τα πόστα τους, μετά από διάφορες φημολογίες για το αν θα τους δοθούν ή όχι τη νέα τουριστική σεζόν.

Για το θέμα μίλησε σήμερα το πρωί στον Real Voice 99.5 και την εκπομπή Πρώτη Καλημέρα, με τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, τονίζοντας ότι τους καθησύχασε ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, δεν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφόρησαν και πως αναμένεται η νέα ΚΥΑ, μέχρι τον Μάρτιο.

Αναλυτικά ο κ. Σπανός υπογράμμισε τα εξής:

Κάποιος προφανώς τους ενημέρωσες εσφαλμένα, κάποιος τους ξεσήκωσε… Εγώ αυτό που έχω να πω είναι το εξής: Καταρχήν το δικαίωμα του καθενός στην εργασία, το να διαφυλάξει την επιχείρησή του είναι ιερό και πάνω σε αυτό ο δήμος της Ρόδου στέκεται με μεγάλο σεβασμό τόσο εγώ ως Αντιδήμαρχος, αλλά και ο Δήμαρχος μας και σε αυτό το πλαίσιο δέχθηκα μία αντιπροσωπεία ξαφνικά, δεν υπήρχε κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού αλλά όπως γνωρίζετε οι πόρτες του Δημαρχείου και η πόρτα του Αντιδημάρχου των Οικονομικών είναι πάντα ανοιχτή. Ήρθε λοιπόν η αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από έξι άτομα και μου εξήγησαν ότι έχουν κυκλοφορούν διάφορες φήμες, πληροφορίες, ότι θα μειωθούν τα πόστα ή ότι δεν θα τους δοθούν κάποια πόστα, κάποια πράγματα τα οποία για να είμαι και ειλικρινής δεν είχαν κάποιο τεκμήριο, κάποια απόδειξη. Τους εξήγησα λοιπόν ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η παράταση αυτή τη στιγμή δεν έχει συζητηθεί, εμείς περιμένουμε την ΚΥΑ από τη στιγμή που έχει λήξει η τριετία, ούτως ώστε να προχωρήσουμε σε αυτά τα οποία ορίζει ο δήμος.

Εμείς είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι ομολογουμένως παρέχουν υπηρεσίες στις παραλίες της Ρόδου στην κεντρική παραλιακή ζώνη, από το Ρόντα μέχρι την Ψαροπούλα.

Είναι 58 οι επιχειρηματίες αυτοί και τους διαβεβαίωσα ότι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα, ίσα-ίσα που εμείς αμέσως είμαστε πανέτοιμοι μόλις έχουμε την ΚΥΑ θα γίνει η διαδικασία που ο νόμος ορίζει και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Τους εξήγησα βέβαια γιατί είχαν και κάποια απορία αν θα υπάρξουν κάποιες αύξηση, δεν θα υπάρχει καμία αύξηση, αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της κατάστασης, τις επιπτώσεις που έχει και η οικονομική συγκυρία τη δεδομένη στιγμή, θέλουμε οι άνθρωποι αυτοί να έχουν την απαιτούμενη κερδοφορία ώστε και ο δήμος να εισπράττει τα χρήματα του από τη μία και από την άλλη εκείνοι να ικανοποιούν τις βασικές βιοτικές τους ανάγκες. Πιστεύω ότι πριν το Πάσχα θα είμαστε έτοιμοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα