Συνάντηση Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, συναντήθηκε σήμερα η Μίκα Ιατρίδη, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Δωδεκανήσου, Κωνσταντίνου Παπαβασιλείου, της Γενικής Γραμματέως, Κωνσταντίνας Γκανάτσα και του Οργανωτικού Γραμματέα, Ιωάννη Ρώτα.

Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα που αφορούν τους συνοριοφύλακες, όπως το ζήτημα της διαμονής τους στο Καστελόριζο, η κάλυψη των οργανικών θέσεων στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης (ΠΡΟΚΕΚΑ) της Κω, η περαιτέρω ενίσχυση με προσωπικό, είτε μέσω προσλήψεων ή με αποσπάσεις, η συνεχής εκπαίδευση των συνοριοφυλάκων και η ενίσχυση και βελτίωση του παρεχόμενου εξοπλισμού.

Επιπλέον, η Μίκα Ιατρίδη έθεσε και το ζήτημα της περαιτέρω ενίσχυσης με προσωπικό και εξοπλισμό των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Δωδεκανήσου, ενώ αναφορά έγινε και στα ζητήματα του ΑΤ Σύμης και του ΑΤ Λέρου. Ταυτόχρονα, επισημάνθηκε το γεγονός ότι ενόψει της τουριστικής περιόδου, είναι δεδομένη η αύξηση του πληθυσμού σε όλα τα νησιά καθώς και οι υποχρεώσεις που απορρέουν για το προσωπικό της Αστυνομίας από την τουριστική κίνηση στις πύλες εισόδου-εξόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα