Συμμετοχή του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου στο πρώτο Μαθητικό Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Δημάρχου Ρόδου και Αντιπροέδρου του ΦΟΔΣΑ κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη, αντιδημάρχων, υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και με τη συμμετοχή του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, το πρώτο Μαθητικό Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου που περιελάμβανε και ως θέμα προς συζήτηση τη «Διαχείριση Αποβλήτων και Ανακύκλωση» για το οποίο πραγματοποίησε εισήγηση ο Γενικός Διευθυντής του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, Δρ. Χρήστος Γαμβρούδης.
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στους νέους του τόπου μας, περισσότεροι από 40 μαθητές και μαθήτριες από λύκεια του νησιού μοιράστηκαν μαζί μας σκέψεις, ανησυχίες και προβληματισμούς σχετικά με τις έννοιες της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας.
Κοιτάμε στα μάτια τη νέα γενιά και αναλαμβάνουμε, με σχέδιο και προγραμματισμό, τη δική μας δέσμευση για μια συντονισμένη προσπάθεια υλοποίησης των σκέψεων τους με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα