Σύμη: Τραυματίστηκε αστυνομικός στο σημείο που βρέθηκε η σορός του παρουσιαστή του BBC

Η σορός βρέθηκε σε μία κατάξερη πλαγιά με πέτρες και βράχια, κάπως απόκρημνη, πάνω από την παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη

Μερικά μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, σε ένα χαντάκι ακριβώς δίπλα από την περίφραξη της παραλίας, πίσω από ένα μπιτς μπαρ, βρέθηκε την Κυριακή το πρωί, η σορός του άτυχου παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλι.

Το εν λόγω χαντάκι βρίσκεται σε μία κατάξερη πλαγιά με πέτρες και βράχια, κάπως απόκρημνη, πάνω από την παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη.

Τραγική ειρωνεία, που επιβεβαιώνει το δύσβατο του εδάφος είναι το γεγονός πως ένας αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλι, μετά από λίγη ώρα διακρίνεται στα πλάνα να μεταφέρεται με φορείο.

Η πρώτη εντύπωση ήταν ότι λιποθύμησε από τη μυρωδιά, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά τραυματίστηκε στο πόδι του το οποίο είτε στραμπούληξε ή έσπασε κατά άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα