Συλλυπητήριο ψήφισμα της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου για την απώλεια του Φώτη Χατζηδιάκου

Το Δ.Σ. της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ  στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του Φώτη Χατζηδιάκο ετών 64 πρώην Προέδρου της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου κ΄ πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ συνήλθε έκτακτα και αποφάσισε τα παρακάτω:

1) Να εκφράσει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην Οικογένεια του.

2) Να παραστεί αντιπροσωπεία της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου στην εξόδιο ακολουθία.

3) Να καταθέσει το ποσό των 200€ στο Ίδρυμα Υποτροφιών ΔΩΔ/ΣΟΥ.

4) Να δημοσιεύσει το παρόν στον Τοπικό Τύπο.

 

Ο Φώτης Χατζηδιάκος υπήρξε μια εξέχουσα προσωπικότητα της Αυτοδιοικητικής Οικογένειας της Ρόδου και των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, με ανεξίτηλη προσφορά στον Τόπο από τις θέσεις που υπηρέτησε. Έντιμος, Ευθύς, Αποτελεσματικός, Οραματικός για τα Νησιά μας, αγωνίστηκε με αυταπάρνηση για την Ανάπτυξη και την Ευημερία τους. Κυρίως όμως με την Ευγένεια και την Δοτικότητα του βρισκόταν πάντα στο πλευρό των πιο αδύνατων συνανθρώπων μας.

Η αγαπημένη του Ρόδος, τα νησιά των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων, η Νομική και η Αυτοδιοικητική Οικογένεια, οι φίλοι και Συνεργάτες του κυρίως όμως η αγαπημένη σύζυγος του Αγάπη και ο λατρεμένος του γιος Στέργος, χάσαμε ένα πραγματικό και ουσιαστικό στήριγμα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του Ρόδου που θα τον υποδεχτεί! ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ν. Αιγαίου Αντώνης Β. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ

Αντιπρόεδρος Γραμματέας Νικόλαος ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Γραμματέας Γιώργος ΠΟΚΚΙΑΣ Δ.Σ. Δ. ΡΟΔΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα