Συλλυπητήρια μηνύματα των Βουλευτών Δωδ/σου για την απώλεια της Μαρουλίτσας Βενετοκλή

Συλλυπητήρια δήλωση του Ιωάννη Παππά για την απώλεια της Μαρουλίτσας Βενετοκλή

Αποχαιρετώ με βαθειά θλίψη την αγαπημένη μου Μαρουλίτσα Βενετοκλή . Ήμουν κοντά στην Μαρουλίτσα από τα παιδικά μου χρόνια καθώς διατηρούσαμε στενές οικογενειακές σχέσεις.

Η απώλεια της, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στους οικείους τους όσο και στην ροδιακή κοινωνία αλλά και την παράταξή μας.
Η Μαρουλίτσα υπήρξε ιδιαίτερα ενεργός και δραστήριος άνθρωπος, με πλούσια κοινωνική δράση, υπηρέτησε την Νέα Δημοκρατία με πάθος ,υπήρξε η πρώτη υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου ενώ ήταν και από τις πρώτες γυναίκες που εργάστηκαν στην Εθνική Τράπεζα. Αξία οικογενειάρχης, δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια επιστημόνων. Η ζωή της επηρεάστηκε ιδιαίτερα από την απώλεια του αγαπημένου της εγγονού Μάνου.
Η παρουσία της θα λείψει από τη Ροδιακή κοινωνία και από μένα προσωπικά, αφού πάντα άκουγα με προσοχή τη γνώμη και τις συμβουλές της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θάνατο της Μαρουλίτσας Βενετοκλή:

Η Μαρουλίτσα Βενετοκλή ήταν ένας όμορφος, γλυκός, ευγενικός άνθρωπος.

Ένας καλός άνθρωπος με την πλήρη και απόλυτη έννοια του όρου. Η κοινωνική της δράση και προσφορά υπήρξε τεράστια.

Είχε όνομα βαρύ σαν ιστορία , το τίμησε απόλυτα. Έφυγε πλήρης ημερών και πλήρους αναγνώρισης και εκτίμησης από όλους.

Δεν πρόκειται να ξεχάσω την αγάπη και την εκτίμηση που μου έδειχνε, όπως δεν πρόκειται να ξεχάσω την αγωνία της για κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα για αυτούς που δοκιμάζονταν. Στην οικογένεια της απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Βασίλη Υψηλάντη για το θάνατο της Μαρουλίτσας Βενετοκλή

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της αγαπητής μου Μαρουλίτσας Βενετοκλή.

Της υπέροχης Δωδεκανήσιας που διακρίθηκε για την προσφορά της στην κοινωνία της Ρόδου. Πρωτοπόρου και αγωνίστριας των φιλελεύθερων ιδεών της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε ευγενικούς αγώνες με μοναδικό γνώμονα την καλυτέρευση της κοινωνίας μας.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της, στα παιδιά της, τον φίλο Τάσο και τη σύζυγο του Κλυτία και την εγγονή της Μάρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδίτικης γης που θα την σκεπάσει. Αλησμόνητη.»

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια της Μαρουλίτσας Βενετοκλή

Η Μαρουλίτσα Βενετοκλή με τη δυναμική προσωπικότητα της άνοιξε δρόμους στη συμμετοχή των γυναικών στα κοινά του τόπου μας.

Πρωτοστάτησε στην προώθηση των ιδεών της Νέας Δημοκρατίας, της μεγάλης παράταξης μας και αγωνίστηκε για την πρόοδο της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Ήταν πάντα δίπλα σε όλες και όλους, με αγάπη και διάθεση για ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά. Για αυτό και κέρδισε την ίδια αγάπη και εκτίμηση από τους συμπατριώτες της. Η στάση ζωής της είναι παράδειγμα για όλους μας.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα