Συλλήψεις στην Κάλυμνο από στελέχη του Λιμενικού Σώματος

Στη σύλληψη ενός 41χρονου προέβησαν χθες το μεσημέρι στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα ”ΠΟΘΙΑΣ” Καλύμνου, για παράβαση των άρθρων 314 (σωματική βλάβη από αμέλεια) και 290 (επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία) του Π.Κ.

Συγκεκριμένα, η οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε ότι δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 40χρονη, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, λόγω ολίσθησης σε λάδια που υπήρχαν επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έλεγχος από στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπιστώθηκε ότι η ύπαρξη λαδιών στο οδόστρωμα οφειλόταν σε Φ.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος, ενώ η ανωτέρω τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Στη σύλληψη ενός 39χρονου προέβησαν χθες στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα ”ΠΟΘΙΑΣ” Καλύμνου, για παράβαση του άρθρου 169 (απείθεια) του Π.Κ.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, ως οδηγός Φ.Δ.Χ. Οχήματος, δε συμμορφώθηκε με τις εντολές των στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας από τα εν λόγω στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα