Στο Βερολίνο μεταβαίνει στις 5 Μαρτίου αντιπροσωπεία του ΕΟΤ για τη διεθνή έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ Berlin 2024

Στο Βερολίνο μεταβαίνει την Τρίτη 5 Μαρτίου αντιπροσωπεία του ΕΟΤ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Φραγκάκη προκειμένου να συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση ITB Berlin 2024 (5-7 Μαρτίου).

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αποστολή των τελευταίων ετών καθώς στα 1000 τ.μ. του ελληνικού περιπτέρου θα φιλοξενηθούν εφέτος συνολικά 85 συνεκθέτες, μεταξύ των οποίων ελληνικές επιχειρήσεις τουρισμού, Περιφέρειες και Δήμοι.

Ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ θα έχει σειρά επαφών με αεροπορικές εταιρείες, tour operators, παράγοντες της γερμανικής τουριστικής αγοράς καθώς και θεσμικούς φορείς τουρισμού της χώρας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε διεθνή μέσα και θα υπογράψει μνημόνια συνεργασίας.

Παράλληλα στο Περίπτερο του ΕΟΤ θα φιλοξενηθούν εκδηλώσεις και θα πραγματοποιηθούν ειδικές παρουσιάσεις στο γερμανικό κοινό για τα GR- eco Islands, τους  προορισμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά της Αττικής. Επιπλέον οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία μίας γαστρονομικής εμπειρίας γευσιγνωσίας ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας από την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τη Λέσβο.

φωτο αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα