Στο Ροδίνι η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας για τον ουκρανικό λαό

Η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Ρόδο για το δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, θα αρχίσει να συλλέγεται την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Τρίτη 8 Μαρτίου ως την Παρασκευή 11 του μήνα, από τις 8.30 το πρωί ως τις 2.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Ροδινιού, όπως ανακοίνωσε μέσω του Real Voice η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χαρούλα Γιασιράνη.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα σταλεί από τη Ρόδο στην Ουκρανική Πρεσβεία στην Αθήνα και από κει θα γίνει η αποστολή στην Ουκρανία.

“Το ζητούμενο είναι να διασφαλίσουμε ότι η ανθρωπιστική βοήθεια θα φθάσει ασφαλώς στον αποδέκτη που είναι οι Ουκρανοί πολίτες”, τόνισε η κα Γιασιράνη, σημειώνοντας ότι στο Ροδίνι από κοινού Δήμος και Περιφέρεια θα έχουν την ευθύνη για τη συγκέντρωση του υλικού, σε φάρμακα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και οτιδήποτε άλλο χρειασθεί, σημειώνοντας παράλληλα ότι και οι Σύλλογοι που ξεκίνησαν ήδη αντίστοιχες κινήσεις θα μπορούν να τα μεταφέρουν στο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα