Στο Καστελλόριζο και τη Ρω σήμερα οι Περιφερειάρχες της χώρας

Το Καστελλόριζο επισκέπτονται σήμερα, οι Περιφερειάρχες της χώρας, στο πλαίσιο του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), οι εργασίες του οποίου έληξαν χθες στη Ρόδο, με απόλυτη επιτυχία, συνοδευόμενοι από τον προεδρεύοντα του Συνεδρίου και οικοδεσπότη, Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.

Η μετάβασή τους στο ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, το νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης έγινε με ελικόπτερα Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα το πρωί έγραψε το εξής σχόλιο:

Στο δρόμο σήμερα οι Περιφερειάρχες, προς την μεγαλύτερη Ελληνική γη, το υπέροχο Καστελλόριζο.

Τα μέλη της ΕΝΠΕ μαζί με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και το Δήμαρχο Ρόδου και Πρόεδρο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου Αντώνη Καμπουράκη επισκέφθηκαν και τη Ρω όπου έγινε κατάθεση στεφάνων στον μνημείο της κυράς της Ρω- Δέσποινας Αχλαδιώτη, παρουσία της φρουράς του νησιού που έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα