Στο Δημοτικό Σχολείο Κοσκινού ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος για τον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς

Πρώτο κουδούνι σήμερα για τους περίπου 1 εκατομμύριο 350 χιλιάδες μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της χώρας μας, με τον αγιασμό.

Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κοσκινού, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα για τον καθιερωμένο αγιασμό με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Ο κ. Χατζημάρκος συνομίλησε εγκάρδια με τα παιδιά και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους, αλλά και τους εκπαιδευτικούς για τα θέματα της σχολικής κοινότητας, καθώς η εκπαίδευση αποτελεί θεμέλιο της κοινωνίας. Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, ευχήθηκε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές  καλή πρόοδο και υγεία.  Με προσήλωση στους στόχους τους, με επιμονή, μεθοδικότητα και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα Παιδείας, διαρκής συμπαραστάτης στην εκπαιδευτική λειτουργία, καθώς βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους μαθητές στο συναρπαστικό ταξίδι της γνώσης.

Ν.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα