Στις 22 Ιανουαρίου η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Ρόδου

Στις 22 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

Στην πρόσκληση της η ΕΣΠΕΕΡ αναφέρει:

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συναδέλφισσες,

Σας ενημερώνουμε ότι, την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00μμ στον χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Ρόδου, επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου-18, Ρόδος 85100 θα, θα συγκληθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μελών της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού. Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει η Κοπή Πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου με πλούσιο γεύμα, ποτό και την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με πολλά και πλούσια δώρα.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης.:

α. Απολογισμός έργου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ..

β. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

γ. Οικονομικός απολογισμός – ισολογισμός 2022 και προϋπολογισμός έτους 2023.

Σε περίπτωση μη απαρτίας της παραπάνω Γενικής Συνέλευσης, θα επαναληφθεί χωρίς νέα πρόσκληση την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 μμ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Δωδεκανήσου, που βρίσκεται επί της οδού Στεφάνου Καζούλη-30, Ρόδος 85100, περιοχή Επτά Βαγιές.

Παρακαλώ θερμά τα μέλη μας να παρευρεθούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, ώστε να ενημερωθούν για το έργο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. και να συμμετέχουν ενεργά στις δημοκρατικές διαδικασίες.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Αντωνόπουλος Νικόλαος
Επχιας (ΠΖ)

Ο Γεν. Γραμματέας
Κεφαλάς Ανέστης
Ανθστης (Ο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα