Στις 19 Φεβρουαρίου ο 4ος ορεινός αγώνας Μονολίθου

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 10:00π.μ. θα διεξαχθεί ο 4ος ορεινός αγώνας Μονολίθου.

Για τις εγγραφές, αποστέλλετε email στο opsmonolithos@gmail.com με τα στοιχεία σας (Ον/μο, Ημ/νία γέννησης, τηλ επικοινωνίας).
Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου. ΚΑΜΙΑ εγγραφή δρομέα πέραν της ημέρας αυτής. Θα Επισυνάπτεται ως απάντηση στο email σας η φόρμα αποποίησης ευθύνης και παρακαλούμε να την εκτυπώσετε, να τη συμπληρώσετε και να την έχετε μαζί σας.
Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών τη φόρμα πρέπει να την υπογράψει ο νόμιμος κηδεμόνας. Κενές φόρμες θα υπάρχουν και στη γραμματεία.

Την Κυριακή του αγώνα, η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 09.00 και θα ολοκληρωθεί στις 09.50. Θα καταθέτετε στη γραμματεία τη συμπληρωμένη φόρμα και θα παραλαμβάνετε το νούμερο και τις παραμάνες.
Κρατάμε πάντα αποστάσεις και δεν συνωστιζόμαστε.

Μετά τον τερματισμό σας, θα παραδίδετε το νούμερό σας σε άνθρωπο του συλλόγου και θα κατευθυνθείτε στο χώρο του αμφιθέατρου όπου θα γίνουν οι απονομές των αναμνηστικών σε όλους.
Οι τρεις πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες θα παραλάβουν ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα