Στις 11 Μαρτίου θα ανοίξει η τουριστική σεζόν στη Ρόδο, με τα πρώτα τσάρτερ από Αγγλία

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 θα ξεκινήσει η νέα τουριστική σεζόν στη Ρόδο, υποδεχόμενη τους πρώτους επισκέπτες από τη Μεγάλη Βρετανία, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, ο Διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ Διονύσης Τσιλιγκίρης.

Όπως τόνισε, είναι η πρώτη φορά που η τουριστική σεζόν θα ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη, με υψηλές προσδοκίες, μετά την χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό στο Νότιο Αιγαίο το 2022, τόσο στις αφίξεις, όσο και στα έσοδα.

Οι πρώτες διεθνείς πτήσεις από το εξωτερικό θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου τον Μάρτη από τη Μεγάλη Βρετανία, έχοντας ήδη στο πρόγραμμα των slots για τον Μάρτιο 18 πτήσεις με 3.500 επιβάτες.

“Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάει τόσο νωρίς η νέα τουριστική χρονιά στο νησί, αφού κάποια ξενοδοχεία που έκλεισαν στα μέσα Νοεμβρίου που έληξε η σεζόν του ’22, θα επαναλειτουργήσουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα”, επισήμανε σχετικά ο κ. Τσιλιγκίρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα