Στη Σύμη οι κινητές ιατρικές μονάδες στις αρχές Μαρτίου

Σας ενημερώνουμε ότι θα παρευρεθούν στο νησί της Σύμης οι κινητές ιατρικές μονάδες από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας ( Α.Ε.Μ.Υ.Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σύμης.

Οι ιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 𝟑 𝚳𝛂𝛒𝛕𝛊́𝛐𝛖 έως και 𝟔 𝚳𝛂𝛒𝛕𝛊́𝛐𝛖 𝟐𝟎𝟐𝟑.

Ιατρικές ειδικότητες που περιλαμβάνει η Δράση είναι οι εξής:
Καρδιολόγος, Ορθοπαιδικός , Γυναικολόγος, Οφθαλμίατρος, ΩΡΛ, Διαιτολόγος, Πνευμονολόγος, Νευρολόγος, Γενικός Χειρουργός, Παιδίατρος, Οδοντίατρος, Γενικός Ιατρός, Διαβητολόγος, Ψυχολόγος, Παιδοψυχολόγος, Λογοθεραπευτής .
𝚬𝛑𝛊𝛔𝛈𝛍𝛂𝛊́𝛎𝛐𝛖𝛍𝛆 ότι το κλέισιμο των ραντεβού γίνεται πλέον μόνο 𝚮𝚲𝚬𝚱𝚻𝚸𝚶𝚴𝚰𝚱𝚨 και η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει ο κάθε εξεταζόμενος είναι μέσο της ιστοσελίδας : https://mykim.gr και της εφαρμογής: My KIM διαθέσιμη σε Playstore & Appstore.
𝚻𝛂 𝛂𝛑𝛂𝛊𝛕𝛐𝛖́𝛍𝛆𝛎𝛂 𝛔𝛕𝛐𝛊𝛘𝛆𝛊́𝛂 𝛆𝛊́𝛎𝛂𝛊:
1. Oνοματεπώνυμο,
2. Πατρώνυμο,
3. ΑΜΚΑ,
4. Κινητό τηλέφωνο.
Για οπουδήποτε πληροφορία σχετικά με την διαδικασία μπορείτε να καλείτε στις παρακάτω υπηρεσίες :
1. 2102447694:Κινητές Ιατρικές μονάδες,
2. 2246071290 Κέντρο Υγείας Σύμης,
3. Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Σύμης 2246360417(Πετρίδη Ειρήνη),
4. ΚΕΠ Δήμου Σύμης: 2246360441-442-443.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Σύμης και στις κινητές ιατρικές μονάδες οι οποίες θα βρίσκονται στον αύλειο χώρο του Κέντρου υγείας Σύμης .
Για οποιαδήποτε αλλαγή θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
Είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε απορία χρειαστεί να λύσουμε. Επισημαίνουμε ότι η δράση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
𝛰 𝛢𝛮𝛵𝛪𝛥𝛨𝛭𝛢𝛲𝛸Ο𝛴 𝜅𝛼𝜄 Αναπλ/της Πρόεδρος Το.Π.Φ.Υ Ρόδου
𝛤𝛲𝛶𝛬𝛬𝛨𝛴 𝛮𝛪𝛫𝛨𝛵𝛢𝛴

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα