Στη Σύμη η Ελ. Φτακλάκη, εκπροσωπώντας τον Ν. Ανδρουλάκη, στην 77η επέτειο της 8ης Μαΐου 1945

Στη Σύμη βρίσκεται η Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, Ελευθερία Φτακλάκη, ως εκπρόσωπος του Πρόεδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη. για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 77ης επετείου της 8ης Μαΐου 1945.

Την επέτειο τίμησε με την παρουσία της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

“Η 8η Μαΐου 1945 σηματοδοτεί την απελευθέρωση της Σύμης και των Δωδεκανήσων, αλλά συνάμα και τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνει η Ευρώπη, ο συμβολισμός του εορτασμού της 8ης Μαΐου μας υπενθυμίζει τους αγώνες για την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα των κρατών, τη γενναιότητα των αγωνιστών που πάλεψαν για την λευτεριά!

Η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, τιμά την επέτειο της υπογραφής του πρωτοκόλλου παραδόσεως των Γερμανών στις Συμμαχικές Δυνάμεις! Σήμερα, τιμούμε την Ελευθερία, την ανεξαρτησία και την ειρήνη στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και στα νησιά της Δωδεκανήσου”, αναφέρει σε δήλωσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα