Στη Ρόδο το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Στη Ρόδο φιλοξενείται το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης στο χαιρετισμό του κατά την έναρξη του συνεδρίου ανέφερε μεταξύ άλλων, καλωσορίζοντας τους συνέδρους:

“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τη Ρόδο μας, η φιλοξενία του 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ψυχιατρικής, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία. Η Ρόδος έχει και συνεχίζει μια μακρά παράδοση φιλοξενίας μεγάλων επιστημονικών συνεδρίων διατηρώντας ένα διαχρονικό προνόμιο να βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλων διοργανώσεων για την επιστήμη και το άνθρωπο.

Αυτή άλλωστε είναι και η αρχαία κληρονομιά μας την οποία τιμούμε. Η Ρόδος κατά την αρχαιότητα γέννησε ή φιλοξένησε σημαντικούς εκπροσώπους της αρχαίας ελληνικής σκέψης που την κατέστησαν ένα από το σημαντικότερα κέντρα υψηλής πνευματικής παιδείας αλλά και τόπο ανάπτυξης του ανθρωπιστικού ιδεώδους”.

Ολόκληρος ο χαιρετισμός του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη στο 31ο Πανελληνίου Συνεδρίου Ψυχιατρικής ➡ https://tinyurl.com/242jka4s

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα