Στη Ρόδο σήμερα ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Στη Ρόδο θα βρίσκεται την Τετάρτη 8 Μαΐου ο Κώστας Τσουκαλάς υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Την ίδια ημέρα, στις 12:30 μμ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο Ρόδου.

Ο κ. Τσουκαλάς εργατολόγος ήταν στα πρώτα τρία ονόματα που ανακοίνωσε τον περασμένο Μάρτιο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Ειδικευμένος στο εργατικό, ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό και τραπεζικό δίκαιο, έχει υπερασπιστεί εκατοντάδες περιπτώσεις δανειοληπτών και εργαζομένων, διαμορφώνοντας μέρος της επικρατούσας νομολογίας των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας. Στην επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνονται, η ακύρωση δικαστικά εκατοντάδων πλειστηριασμών και η επίτευξη σημαντικών διαγραφών οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Ρόδο για να αναδείξει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού και να τονίσει τις παραλείψεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας σε βασικά ζητήματα.

Βασικά Θέματα της Περιοδείας:

Ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας: Ο Κώστας Τσουκαλάς θα επισημάνει την ανάγκη λειτουργίας  δημιουργίας νέων δομών υγείας στο νησί που είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του τοπικού πληθυσμού και των τουριστών. Οι κάτοικοι δικαιούνται απρόσκοπτη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας, κάτι που η παρούσα κυβέρνηση φαίνεται να αγνοεί.

Ενίσχυση της τοπικής οικονομίας: Η τοπική οικονομία έχει επηρεαστεί σημαντικά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού και τις δυσκολίες στον πρωτογενή τομέα. Οι Ροδίτες αγρότες και επιχειρηματίες παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους, αλλά αντιμετωπίζουν την αδιαφορία της κυβέρνησης που αδυνατεί να προσφέρει ουσιαστική στήριξη.

Ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης: Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δείχνει εμφανή αδιαφορία προς τις εκκλήσεις των τοπικών φορέων και αγνοεί τα αιτήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης για πόρους. Η προσέγγιση αυτή υποβαθμίζει την τοπική κοινωνία, η οποία επιζητά λύσεις από τους αρμόδιους φορείς.

Ο Κώστας Τσουκαλάς καλεί την τοπική κοινωνία να συμμετάσχει ενεργά στην περιοδεία, προκειμένου να ασκήσει πιέσεις για τις αναγκαίες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στη Ρόδο και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση για άμεση δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα