Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί η 3η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής για το έτος 2024

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί η 3η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής για το έτος 2024 την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Στην ημερήσια διάταξη της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας θα περιληφθούν έως 7 ερωτήματα που θα προέρχονται από τις παρατάξεις της μειοψηφίας και έως 3 ερωτήματα τα οποία θα προέρχονται από την παράταξη της πλειοψηφίας, τα οποία αφορούν στα πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής.

Σε περίπτωση που τα προς συζήτηση ερωτήματα είναι περισσότερα των 10 (παραπάνω από επτά για τις παρατάξεις της μειοψηφίας και αντιστοίχως παραπάνω από τρία για την παράταξη της πλειοψηφίας), τότε διενεργείται κλήρωση από το Προεδρείο για την κατ’ αντιστοιχία πλήρωση του αριθμού των ερωτημάτων και την κατάρτιση της ημερήσιας διάταξης.

Τα ερωτήματα οφείλουν να κατατεθούν εγγράφως στο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου έως και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 και ώρα 12:00 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα