Στη Ρόδο σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Στις 7 η ομιλία του στο Μανδράκι

Στις 12 η παρουσίαση της πορείας του Αναπτυξιακού Προγράμματος του Νοτίου Αιγαίου, από τον  υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης, παρουσία των παραγωγικών φορέων -Τι δήλωσαν στον RV η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ Έφη Χαραλαμποπούλου και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου Αντώνης Αρφαράς

Τη Ρόδο επισκέπτεται σήμερα ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας ανά την επικράτεια.

της Νατάσας Παμπρή

Λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου για την κεντρική πολιτική του ομιλία, στις 7 το απόγευμα, στο Μανδράκι, έναντι του Κεντρικού Λιμεναρχείου. Τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύει κυβερνητικό κλιμάκιο με αρκετούς υπουργούς και γραμματείς υπουργείων.

Όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή του Πρωθυπουργού στη Ρόδο, δήλωσαν στον RV και στους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ Έφη Χαραλαμποπούλου και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου Αντώνης Αρφαράς.

Νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, θα προηγηθεί  η παρουσίαση της πορείας του Αναπτυξιακού Προγράμματος του Νοτίου Αιγαίου, από τον  υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης, παρουσία των παραγωγικών φορέων, ενώ η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για το κοινό που θέλει να την παρακολουθήσει.

Στις 3.30 με 4 το απόγευμα θα γίνουν, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Δωδεκανήσιου πολιτικού και κορυφαίου επιστήμονα Δημήτρη Κρεμαστινού, στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Η προτομή είναι προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα».

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ, Αντώνης Αρφαράς μιλώντας στο σταθμό μας:

Eίμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έρχεται σήμερα στη Ρόδο και θα μιλήσει στις 7 μ.μ. μπροστά από το Λιμεναρχείο. Έχει γίνει η απαραίτητη κινητοποίηση και πιστεύουμε ότι θα είναι μία μεγαλειώδης συγκέντρωση. Ούτως ή άλλως τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο ανεβαίνουν συνεχώς, ο κόσμος επικροτεί, κατανοεί και ομολογεί ότι η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει τεράστιο έργο στα Δωδεκάνησα, στο Νότιο Αιγαίο και ο Πρωθυπουργός έχει πολλά να πει αρχίζοντας από τα έργα υποδομής. Στις 12:00 έχουμε στο Νεστορίδειο και την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος στο Νότιο Αιγαίο από τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.

Αναφορικά με τη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια με την παρουσία της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, την πρόεδρο της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ΝΔ Έφη Χαραλαμποπούλου, του Μηνά Νικολάου μέλους της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, του ιδίου και των ιατρών και κομματικών στελεχών της ΝΔ Μάριου Κλωνάρη και Γιάννη Βασιλάκη, των φαρμακοποιών Γιάννη Αρφαρά και Κων/νου Γλεντή για τα ζητήματα Υγείας τα οποία αφορούν την περιοχή μας, ο κ. Αρφαράς σημείωσε ότι:

Αυτό που επισήμανε η υπουργός και είναι στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι η ευαίσθητη περιοχή των Δωδεκανήσων λόγω νησιωτικότητας και μακριά από το κέντρο έχει ιδιαιτερότητες που είναι σε προτεραιότητα. Όσον αφορά τις προσλήψεις και την κάλυψη των κενών στον τομέα Υγείας με ενδυνάμωση προσωπικού από νοσηλευτικό προσωπικό και ιατρικό προσωπικό γιατί έχει εξαγγελθεί ότι θα γίνουν συνολικά 10.000 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, τη μερίδα η μερίδα του λέοντος θα έχει η νησιωτική περιοχή και μέσα σε αυτούς θα είναι και η περιοχή μας.

Όσον αφορά τώρα τον οικογενειακό γιατρό, τις εξετάσεις οι οποίες σχηματίζονται να γίνονται πια δωρεάν όπως τεστ Παπ, επίσης συζητήθηκε το θέμα της κάλυψης στις μετακινήσεις ασθενών προς το κέντρο εφόσον αυτό διαπιστώνεται και είναι αναγκαίο να γίνει, θα μεριμνήσει η κυβέρνηση να καλύπτει μπορεί και όλο το ποσό ή ένα μεγάλο ποσό. Επίσης έγινε αναφορά για το ακτινοθεραπευτικό και είναι προς τη θετική κατεύθυνση η άποψή της κυβέρνησης ότι πρέπει να εξεταστεί και να δοθεί λύση, εξετάζονται όλα αυτά τα ζητήματα με ιδιαίτερη προσοχή και πιστεύω ότι θα έχουμε και ανακοινώσεις και εξελίξεις.

Όπως δήλωσε από τηνστον RV η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ Έφη Χαραλαμποπούλου, μιλώντας στους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου για την κεντρική πολιτική του ομιλία, στις 7 το απόγευμα, στο Μανδράκι, έναντι του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Ειδικότερα, όπως επισήμανε η κα Χαραλαμποπούλου:

Περιμένουμε με αγωνία και με χαρά τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της παράταξής μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέπτεται το νησί μας. Η ομιλία έχει προγραμματιστεί για τις 7 μ.μ. απέναντι από το Κεντρικό Λιμεναρχείο στη μαρίνα Μανδρακίου, στον προβλήτα απέναντι από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου. Περιμένουμε πάρα πολύ κόσμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα σε όλο αυτό το πολύ βαρύ προεκλογικό πρόγραμμα δεν ξέχασε τη Ρόδο για άλλη μία φορά και είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Ταυτόχρονα περιμένουμε και το πρωί κάποιους υπουργούς, όπως ο Άκης Σκέρτσος που θα κάνει την παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος για το Νότιο Αιγαίο από κοινού με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

Μόλις φτάσει ο Πρωθυπουργός στη Ρόδο, περίπου στις 4 μ.μ. θα γίνει παρουσία του και μία σεμνή τελετή για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Δημήτρη Κρεμαστινού.

Παράλληλα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού και του κυβερνητικού κλιμακίου, εμείς έχουμε τις πυρετώδεις προετοιμασίες και για την εκλογική προετοιμασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα