Στη Ρόδο ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Γ. Μιχαλόπουλος

Τη Ρόδο θα επισκεφθεί σήμερα ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Μιχαλόπουλος, ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει τι γίνεται με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Δωδεκανήσου κ. Καζαμία.

«Είναι οξύμωρο να έρχεται ο νέος Γενικός Δ/ντής και να μην έχει έρθει στο νησί ο νέος Αστυνομικός Δ/ντής Δωδεκανήσου», σχολίασε στον Real Voice ο Μανώλης Ανδρουλάκης, δηλώνοντας και ο ίδιος άγνοια αν τελικά θα αναλάβει τα καθήκοντά του, μετά τις ενστάσεις που υπέβαλε για να ακυρωθεί η απόφαση.

Ποιος είναι νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου

Ο κ. Μιχαλόπουλος, του οποίου το ανώτερο συμβούλιο κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε προ μηνός την προαγωγή του σε υποστράτηγο, θυμίζεται ότι τον τελευταίο χρόνο υπηρετούσε ως Διευθυντής στην Διεύθυνση Μεταγωγών στην Αθήνα.

Ο κ. Μιχαλόπουλος προήχθης σε υποστράτηγο και τοποθετήθηκε την Πρωταπριλιά Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου με έδρα τη Σύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα