Στέλιος Βιτζηλαίος στον RV: Στη Ρόδο το Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Ελληνικό Τμήμα (audio)

"Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση γι’ αυτό και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη φιλοξενία των συμμετεχόντων"

 

“Στη Ρόδο θα διεξαχθεί  το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Ελληνικό Τμήμα, από 10 έως 14 Απριλίου 2024, στο  ξενοδοχείο «AKTI IMPERIAL»στο οποίο θα συμμετέχουν αντιπρόσωποι απ’ όλες τις Τοπικές Διοικήσεις της χώρας μας, εκδρομείς μέλη της Δ.Ε.Α., αλλά και Αστυνομικοί Αλλοδαποί οι οποίοι έχουν προσκληθεί από δεκαοκτώ  χώρες του εξωτερικού” όπως έκανε γνωστό, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Δωδεκανήσου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Στέλιος Βιτζηλαίος, μιλώντας στον RealVoice 99.5 στην εκπομπή “Ανοιχτή Γραμμή” στον Γιάννη Μηνατσή και τη Δέσποινα Κουλούμπρη

Ο κ.Βιτζηλαίος τόνισε ότι “πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση γι’ αυτό και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη φιλοξενία των συμμετεχόντων”

O πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Δωδεκανήσου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διευκρίνισε ότι” για πρώτη φορά  σε Πανελλήνιο συνέδριο έχουν δηλώσει συμμετοχή και 20 ξένες χώρες και αναμένουμε και τον παγκόσμιο πρόεδρο κ.MARTIN HOFFMAN . Στην τελετή έναρξης θα προσκληθούν υψηλοί προσκεκλημένοι όπως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Χρυσοχοΐδης ,  η Πρόεδρος ΕΟΤ  ‘Αντζελα Γκερέκου , ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ  και πλήθος επισήμων”

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

 

Η Τοπική Διοίκηση Δωδεκανήσου ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Ελληνικό Τμήμα ανέλαβε την προετοιμασία της διοργάνωσης του Συνεδρίου και προς την κατεύθυνση αυτή εργάζεται για την όσο το δυνατό καλύτερη επιτυχία του Συνεδρίου. Κατά την τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα παραστούν επίσημοι προσκεκλημένοι από την Πολιτική, Θρησκευτική και Στρατιωτική Ηγεσία της χώρας και του τόπου μας.

Πέραν των εργασιών του Συνεδρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και  αξιοθέατα  της Ρόδου (Ακρόπολη Λίνδου, Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου, Αρχ. Χώρο Φιλερήμου, Ι.Μ. Αρταμήτου, επιχειρήσεις παραγωγής τοπικών προϊόντων), προκειμένου οι επισκέπτες μας να γνωρίσουν και να θαυμάσουν από κοντά την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, αλλά και τα αξιοθέατα της Ρόδου, προβάλλοντας την Ελληνική Αστυνομία, την πατρίδα μας και τον τόπο μας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα