Στειρώθηκαν αδέσποτες γάτες στη Ρόδο με τη χορηγία του συλλόγου Flying Cats e.V

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Πρωτογενούς Τομέα κα Ευδοκία Πάττα – Αποστολίδη αναφέρει τα εξής:

Με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης ενός ακόμη προγράμματος στείρωσης αδέσποτων ζώων συντροφιάς (γάτες) στο νησί μας, η Διεύθυνση Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Ρόδου και προσωπικά η αρμόδια εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα Ευδοκία Πάττα – Αποστολίδη, οφείλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φιλοζωικό Σύλλογο Flying Cats e.V από τo Ανόβερο της Γερμανίας, τα μέλη και την πρόεδρο του συλλόγου κα Andrea Wegner για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους, χωρίς την οποία η αντιμετώπιση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων θα ήταν ακόμα πιο δύσκολη για τον Δήμο μας.

Ευχαριστούμε επίσης την Κτηνίατρο κα Αντωνία-Μιχαλίτσα Χατζηδιάκου, η οποία ανέλαβε την υλοποίηση του προγράμματος, για την αξιοθαύμαστη αφοσίωση και το ειλικρινές ενδιαφέρον της στη φροντίδα των αδέσποτων της Ρόδου καθώς και για τον επαγγελματισμό της κατά την διενέργεια των στειρώσεων.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Flying Cats συμπληρώνει φέτος 11ετή συνεχή πολύτιμη παρουσία και προσφορά στο νησί μας και ελπίζουμε με την συνεργασία όλων μας στο μέλλον να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα των αδέσποτων στον Δήμο μας, όπως αρμόζει σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα