Στέφανος Δράκος στον RV: Χρηματοδότηση ύψους 2.3 εκατ € , από το Ταμείο Ανάκαμψης, για την Αποκατάσταση και Επαναλειτουργία των Δημοτικών Λουτρών στη Μεσαιωνική Πόλη (audio)

«Όλα τα στοιχήματα που έβαλε η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη επιτυγχάνονται το ένα μετά το άλλο» δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων

Άλλο ένα εμβληματικό Μνημείο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, παίρνει τον δρόμο της αποκατάστασης και επαναλειτουργίας.Ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμηησης, Στέφανος Δράκος, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5, με την Ρένα Παυλάκη, ανακοίνωσε την έγκριση χρηματοδότησης ύψους 2.320.341,00€ , από το Ταμείο Ανάκαμψης, για την Αποκατάσταση και Επαναλειτουργία των Δημοτικών Λουτρών στη Μεσαιωνική Πόλη.

Τη μελέτη του έργου «Αποκατάσταση, εκσυγχρονισμός και επαναλειτουργία Δημοτικών Λουτρών (Yenni Hammam) Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου»  ολοκλήρωσε η Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης και στις 22-6-2021 έλαβε την έγκριση  του ΚΑΣ.

Τον  Απρίλιο του 2022 υπεβλήθη από τον Δήμο Ρόδου για ένταξη και χρηματοδότηση  από το Επιχειρησιακό  Πρόγραμμα “ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”, με εκτιμώμενο προϋπολογισμό 2.320.341,00€.

Σήμερα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος η έγκριση χρηματοδότησης  του έργου από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Δράκος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για την εξαιρετικά καλή και αποδοτική συνεργασία και πρόσθεσε πως «όλα τα στοιχήματα που έβαλε η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη επιτυγχάνονται το ένα μετά το άλλο και μάλιστα σε χρόνους πολύ νωρίτερα από τους αναμενόμενους».

Ακούστε τον εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα