Στεφανία Στάγκα: «Ανεξέλεγκτη η κατάσταση – Οι κάδοι δεν είναι για κλαδια, στρώματα και καναπέδες!»

Ανακοίνωση για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στην Ιαλυσό, με την εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων στους κάδους για τα απορρίμματα, εξέδωσε η πρόεδρος της Κοινότητας κα Στεφανία Στάγκα.

Αναλυτικότερα σε αυτή αναφέρει τα εξής:

Οι κάδοι είναι για τα Απορρίμματα και ΟΧΙ για Κλαδιά – Στρώματα – Καναπέδες!!!

Ανεξέλεγκτη κατάσταση.. σήμερα να τα μαζεύεις και αύριο να είναι πάλι έτσι…

Η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά για τα οποία απαιτείται η συνεργασία και η ενεργή συμμετοχή των πολιτών, των επιχειρήσεων, των συλλογικών οργάνων και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου και του Κράτους σε ένα πλαίσιο που διέπεται από διαδικασίες, υποχρεώσεις και δικαιώματα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Ιαλυσού κ. Μιχάλη Καφετζή και τον Αντιδήμαρχο καθημερινότητας κ. Νίκο Καραμαρίτη από την ερχόμενη εβδομάδα θα προβούμε σε πρόστιμα…

-Για την εναπόθεση λοιπών ογκωδών αποβλήτων, όπως είδη επίπλωσης, στρώματα ύπνου και άλλα, επί του πεζοδρομίου ή του οδοστρώματος ή άλλου κοινόχρηστου χώρου, χωρίς προηγούμενη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας δημοτικής αρχής ότι τα ανωτέρω απόβλητα θα παραληφθούν εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από την απόθεσή τους, επιβάλλεται πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ.

-Για την εναπόθεση βλαστικών (πράσινων) αποβλήτων, επί του πεζοδρομίου ή του οδοστρώματος ή άλλου κοινόχρηστου χώρου, χωρίς προηγούμενη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας δημοτικής αρχής, ότι τα ανωτέρω απόβλητα θα παραληφθούν εντός σαράντα οκτώ (48 ωρών) από την απόθεσή τους, επιβάλλεται πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ.

Το εργοτάξιο της Δ.Κ. Ιαλυσού και ο προϊστάμενος Καθημερινότητας είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στο 2241093510.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα