Σοκαριστικές εικόνες με τα νεκρά ελάφια στο πάρκο του Ροδινιού – Οργισμένοι οι πολίτες στο θλιβερό θέαμα

Προσφεύγει στην εισαγγελία η Φιλοζωική Ρόδου

Σοκ έχουν προκαλέσει οι εικόνες  ντροπής που κόβουν την ανάσα με νεκρά ελάφια στο ελαφοκομείο του δήμου Ρόδου, στο πάρκο του Ροδινιού, και κάνουν το γύρο του διαδικτύου από το πρωί, με τους πολίτες να είναι οργισμένοι στο θλιβερό θέαμα.

Το θέμα επισυνάπτοντας και σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, αποκάλυψε με ανάρτησή του στο FB ο Νικόλας Γουδής. Όπως αναφέρει στο σχετικό post “Αυτό το αποτρόπαιο θέαμα συμβαίνει τώρα στο Ροδίνι πίσω από το πάρκο υπάρχει ένας χώρος περιφραγμένος με πλέγμα.. Μέσα έχει δεκάδες νεκρά ελάφια και κάποια ζωντανά που κάθονται ετοιμοθάνατα δίπλα σε κουφάρια από νεκρά ελαφια.. Είναι εγκατελειμενα χωρίς νερό και φαγητό σίγουρα εδώ και καιρό.. Οποίος μπορεί να βοηθήσει χρειάζονται άμεσα νερό και φαγητό μήπως γλιτώσουν τα ζωντανά… Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτός ο χώρος… Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό…”

Η πρόεδρος της Φιλοζωικής Ρόδου Γιούλα Διμέλη στέλνει αναφορά προς την Εισαγγελία της Ρόδου, όπως αναφέρει σε δήλωσή της στη σελίδα του “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΡΟΔΟΥ – RHODES ANIMAL WELFARE SOCIETY” στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα