Σήμερα η επίσημη παρουσίαση της “επτάδας” του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα

Στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου παρουσιάζεται σήμερα στις 11 το πρωί το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Δωδεκάνησα για τις εθνικές εκλογές.

της Νατάσας Παμπρή

Οι υποψήφιοι βουλευτές Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ που ρίχνονται στη μάχη του σταυρού αναλυτικά (αλφαβητικά) είναι οι εξής:

  • Βολονάκη Κατερίνα (τ. Νομαρχιακή Σύμβουλος Δωδεκανήσου)
  • Γαβαλά Κατερίνα (Αν. Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ)
  • Κουνάκης Παναγιώτης (Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου)
  • Νικητιάδης Γιώργος (τ. Υφυπουργός Τουρισμού)
  • Οίκουτα Ελευθερία (Συντονίστρια Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αρχαγγέλου)
  • Χανιώτης Μιχάλης (τ. Δήμαρχος Καρπάθου)
  • Χατζηδιάκος Φώτης (τ. Δήμαρχος Ρόδου)

Μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νότιας Δωδεκανήσου Νίκος Μουτσάκης, δήλωσε ότι στόχος του κόμματος είναι ένα μεγάλο διψήφιο νούμερο στις εκλογές και η επανάκτηση της βουλευτικής έδρας στα Δωδεκάνησα.

Μάλιστα υποστήριξε ότι είναι ένα από τα πιο δυνατά ψηφοδέλτια που έχει να επιδείξει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ διαχρονικά στα Δωδεκάνησα, ενώ πρόσθεσε ότι με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου ξεκινάει και επίσημα σήμερα ο προεκλογικός αγώνας: “Η συνεργασία της Νομαρχιακής Επιτροπής, των οργάνων μας και της Επιτροπής Ψηφοδελτίου έδωσαν το καλύτερο αποτέλεσμα για τα νησιά μας ώστε οι υποψήφιοι Βουλευτές μας θα εκφράσουν με τον προσφορότερο τρόπο την πολιτική Ανανέωση, την επανασύνδεση της πολιτικής με τον Λαό, την γεωγραφική εκπροσώπηση όλων των Δωδεκανήσων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα