Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο Μ. Χατζηφούντας στη Δήμαρχο Τήλου: Η ίδια στοχοποίησε γιατρούς που εκδιώχθηκαν

Σφοδρή επίθεση στη Δήμαρχο Τήλου Μαρία Καμμά εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Τήλος-Νέα Πνοή”, Μανώλης Χατζηφούντας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της μειοψηφίας, η κα Καμμά, 11 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με “βεγγαλικά και πυροτεχνήματα”, με αφορμή τα όσα η ίδια κατήγγειλε στο πρόσφατο συνέδριο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την Υγεία και την έλλειψη γιατρών στα νησιά και δη στην Τήλο. Ο κ. Χατζηφούντας υποστηρίζει μάλιστα ότι πολλοί γιατροί που υπηρέτησαν στο νησί στοχοποιήθηκαν από τη Δήμαρχο και εκδιώχθηκαν από την Τήλο.

Αναλυτικά αναφέρει:

Με αφορμή την παρέμβαση της δημάρχου Τήλου στο πρόσφατο συνέδριο της ΠΕΔ στην Αθήνα είμαι υποχρεωμένος να σχολιάσω τα όσα αναφέρθηκαν για το ταλαιπωρημένο νησί μας, αλλά και να θυμίσω κάποια πράγματα που χαρακτηρίζουν το πώς αντιλαμβάνεται η παρούσα δημοτική αρχή καίρια για το νησί ζητήματα.

Προφανώς και όλοι συμφωνούμε ότι το νησί δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς γιατρούς.

Μάλιστα κάποιοι γιατροί που τοποθετήθηκαν πριν μερικά χρόνια, θέλησαν να μείνουν μόνιμα εδώ γιατί αγάπησαν το νησί, ασκώντας ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους. Δεν θέλησαν όμως να παίξουν το ρόλο του «υποτακτικού» όπως τους ζητήθηκε, με αποτέλεσμα να στοχοποιηθούν και να κατακριθούν για την επιστημοσύνη τους!!! Αποκορύφωμα της χυδαίας αυτής συμπεριφοράς ήταν η συλλογή υπογραφών από την γνωστή ομάδα των επαϊόντων-παντογνωστών με σκοπό να εκδιωχθούν οι γιατροί από το νησί… και τα κατάφεραν!!! Και όλα αυτά με προτροπή της δημάρχου…. Ναι της ίδιας δημάρχου που διαρρήγνυε τα ιμάτιά της στο συνέδριο της ΠΕΔ για το θέμα της έλλειψης γιατρών στο νησί μας. Της ίδιας δημάρχου που άφηνε αιχμές σε Περιφερειάρχη και Βουλευτές οι οποίοι έδωσαν λύση σχεδόν σε όλα όσα τους ζητήθηκαν… Ξέχασε βέβαια να αναφέρει η Δήμαρχος και τι ενέργειες έκανε για να προσελκύσει γιατρούς και νοσηλευτές στο νησί… Φυσικά τίποτα….

Εμείς ως Αντιπολίτευση του Δήμου προτείναμε κάποια δημοτικά κτήρια να διαμορφωθούν κατάλληλα και να φιλοξενούνται σ’ αυτά οι γιατροί δωρεάν. Αντί αυτού, τα κτήρια αυτά νοικιάστηκαν σε συγγενικά πρόσωπα της δημάρχου για να γίνουν επιχειρήσεις εστίασης…
Συζητήσαμε πολλές φορές γιατί τόσα χρόνια δεν έγινε πρόταση από το Δημοτικό Συμβούλιο προς την περιφέρεια για τη δημιουργία πολυιατρίου, αίτημα  που σίγουρα θα γινόταν δεκτό. Αντί αυτού έχουμε εδώ και 40-50 χρόνια ένα υποτυπώδες ιατρείο στα Λιβάδια που αν χρειαστεί, δύο άτομα δεν μπορούν να νοσηλευτούν εκεί.

Και έρχεται λοιπόν η δήμαρχος 11 μήνες πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Μόνο που αυτά μπορεί να εντυπωσιάσουν άλλους, όχι όμως του Τηλιακούς!

Δεν της φταίνε λοιπόν της δημάρχου ούτε Περιφερειάρχης, ούτε πολιτικοί, ούτε ο δύσμοιρος παπάς με την υπόθεση του φέρετρου(άλλο πυροτέχνημα και αυτό). Είναι θέμα κοντόφθαλμης οπτικής και εγκλωβισμένης αντίληψης.
Οι Τηλιακοί πλέον το γνωρίζουν καλά… καιρός να το μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα