Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου (video)

Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, όπου συζητήθηκαν τα θέματα της επικαιρότητας, ανεξαρτητοποιήθηκαν με επιστολή τους προς το προεδρείο οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Νίκου Γερονικόλα, Μανώλης Σαρικάς και Γιάννης Αφεντούλης, ενώ εξελέγη στη ψηφοφορία για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης η δικηγόρος Σμαράγδα Λογοθέτη.

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Αντώνη Καμπουράκη για τα οικονομικά του Δήμου, για τη διαδικασία ψηφοφορίας για τη θέση του Συμπαραστάτη, καθώς ο τέως Δήμαρχος υποστήριξε ότι είναι άκυρη, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να αφαιρεθεί το όνομα του Δημήτρη Γάκη από τη σταυροδοσία, αφού με επιστολή του απέσυρε την υποψηφιότητά του, μέχρι και για τις κάμερες που αφαιρέθηκαν από το δημαρχείο.

Με σαφείς αιχμές, ο Δ. Γάκης καταλήγοντας την επιστολή αναφέρει: Κύριε πρόεδρε, διαπιστώνω ότι το κουστούμι που ράβετε για το Συμπαραστάτη είναι «στενό». Δεν με χωράει. Δεν επιθυμώ να γίνω μέρος του προβλήματος, φιλοδοξούσα να γίνω μέρος της λύσης του. Θέλω να δηλώσω παράλληλα ότι θα συνεχίσω την κοινωνική μου δράση για την συμπαράσταση στους αδύνατους, στην υποστήριξη του δικαίου και στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης απο κάθε μετερίζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα