Σε Ρόδο, Ψέριμο, Καλόλιμνο, Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κων/νος Φλώρος

Ο Στρατηγός αντάλλαξε ευχές για τις γιορτές με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Στη Ρόδο, την Καλόλιμνο, το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι βρέθηκε σήμερα δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στα Δωδεκάνησα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε μονάδες και φυλάκια των Τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων στα Δωδεκάνησα για ανταλλαγή ευχών με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι «τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα είναι και θα παραμείνουν ασφαλή».

Την προηγούμενη ημέρα επισκέφθηκε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κάρπαθο και στο Νησιωτικό Σύμπλεγμα Μεγίστης. Επίσης, εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις του Επιτηρητικού Φυλακίου στην Στρογγύλη, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγου Δημητρίου Χούπη.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στην σημασία της Στρογγύλης και του Νησιωτικού Συμπλέγματος Μεγίστης, καθώς και στο προσωπικό του Φυλακίου που επαγρυπνά και περιφρουρεί το εθνικό έδαφος στην πρώτη γραμμή Άμυνας της Ελλάδας με αίσθημα ευθύνης, υψηλό ηθικό και υπερηφάνεια.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter:

“1ος Σταθμός-Ρόδος

Με το προσωπικό -95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής -Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας -Ναυτικού Σταθμού Ρόδου -Ε/Π READINESS #ΣΞ #ΠΑ Χρόνια Πολλά στους φύλακες της με υγεία & δύναμη”!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

 

“2ος Σταθμός-Ψέριμος

Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο με το άγρυπνο και πανέτοιμο προσωπικό του!”

«3ος Σταθμός-Καλόλιμνος

Με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου που επαγρυπνεί με αίσθημα ευθύνης, υψηλό ηθικό και υπερηφάνεια!

4ος Σταθμός-Φαρμακονήσι

Με το προσωπικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής που περιπολεί πέριξ του νησιού

5ος Σταθμός-Αγαθονήσι

Με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου του νησιού και τον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα της κανονιοφόρου ΜΑΧΗΤΗΣ.

Τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα είναι και θα παραμείνουν ασφαλή!».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα