Σε Ψέριμο και Κάλυμνο ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Παππάς, το Μεγάλο Σάββατο

Στο ακριτικό νησί της Ψερίμου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Ανάστασης ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Παππάς, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο κ. Υφυπουργός, αφού παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας της «Μελαχρινής» στον μοναδικό οικισμό του νησιού, αντάλλαξε ευχές με τον Ιερέα του ναού και τους παριστάμενους.

Στη συνέχεια μετέβη στην Κάλυμνο, όπου συναντήθηκε και αντάλλαξε αναστάσιμες ευχές με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλύμνου – Λέρου – Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιο αλλά και με πολίτες, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο του νησιού, Γιάννη Μαστροκούκο, την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Καλλιόπη Κουτούζη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Νεολαίας και Αθλητισμού, Διονύσια Γιαννούλη.

Ο κ. Παππάς αντάλλαξε επίσης ευχές, με το προσωπικό της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού καθώς και με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που υπηρετούν στην οικεία Λιμενική Αρχή και στα πλωτά σκάφη Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., ευχαριστώντας τους για τις υπηρεσίες τους και την προσπάθειά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα