Σε ποιους δρόμους της Ρόδου απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων το Σαββατοκύριακο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα ισχύσουν στο οδικό δίκτυο της Ρόδου λόγω διεξαγωγής τοπικού διασυλλογικού αγώνα ποδηλασίας δρόμου, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων σταδιακά ανάλογα με την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα:

α) το Σάββατο (13-05-2023) κατά τις ώρες 13:00’ έως 17:00’ επί των οδών (εκκίνηση) επαρχ. οδό Ελεούσας – Διμυλιάς (Δημοτικό σχολείο Διμυλιάς) από την συμβολή της με την επαρχ. οδό Ρόδου – Καμείρου έως το Δημοτικό σχολείο Διμυλιάς (τερματισμός).

β) την Κυριακή (14-05-2023) κατά τις ώρες 09:30’ έως 14:00’ επί των οδών (εκκίνηση) πλατεία χωριού Αγίου Ισιδώρου προς την επαρχ. οδό Ιαλυσού – Κατταβιάς, την επαρχ. οδό Καλαβάρδων – Έμπωνας έως την πλατεία του χωριού Αγίου Ισιδώρου (τερματισμός).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν την εναλλακτική διαδρομή προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα