Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

 

Την Κω και την Κάλυμνο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης,   όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις αλλά και να ενημερώσει τους φορείς του πρωτογενή τομέα των νησιών αυτών.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 15/5 επισκέφθηκε την Κω όπου είχε συνομιλίες με τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά και στο Επαρχείο με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και αφορούν την πρωτογενή παραγωγή, παρουσία της Έπάρχου Ντίνας Σβύνου καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου  Ναβροζιδη.

Στη συνέχεια την Τρίτη επισκέφθηκε την Κάλυμνο όπου και εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλυμνίων  Γιάννη Μαστροκούκο καθώς και με όλους τους εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα παρουσία του Έπάρχου  Μανώλη Μουσελή.

Επίσης στην Κάλυμνο επισκέφθηκε το Μελισσοκομικό Κέντρο Δωδεκανήσου καθώς και το  υπό κατασκευή ιδιωτικό έργο τυποποίησης και συσκευασίας μελιού που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014 2020 του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης με τον Έπαρχο επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τον Διοικητή των Νοσοκομείων  Καλύμνου και Λέρου  κ.Φανιό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε και αντάλλαξε απόψεις με τους φορείς των παραγωγικών φορέων των νησιών εν όψει και της έναρξης  της νέας προγραμματικής περιόδου του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΑ 2023  2027.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα