Σε κινητοποιήσεις κατέρχονται τις επόμενες ημέρες οι ιδιοκτήτες φορτηγών, λόγω της τρελής αύξησης στις τιμές των καυσίμων

Σε κινητοποιήσεις κατέρχονται τις επόμενες ημέρες οι επαγγελματίες ιδιοκτήτες φορτηγών και βαρέων οχημάτων, μετά την έκτακτη Γενική τους Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, από τα 33 σωματεία και τις δύο Ομοσπονδίες αυτοκινητιστών της χώρας.

Όπως δήλωσε στον Real Voice ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών δημοσίας χρήσεως Ρόδου «Κολοσσός», Κώστας Στυλιανού, ακόμη δεν έχει προσδιορισθεί η μορφή των κινητοποιήσεων, όμως θεωρείται δεδομένη η 24ωρη απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων καυσίμων, λόγω της τρελής αύξησης στις τιμές των καυσίμων και την επιβάρυνση στα κόστη μεταφοράς.

Ο κ. Στυλιανού δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η τιμή του λίτρου μπορεί να φτάσει πλέον και στα 3 ευρώ. Με φωνή απόγνωσης τόνισε ότι δεν αντέχουν τα νοικοκυριά και οι συνάδελφοι του, ζητώντας από την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα και πλαφόν στις τιμές των καυσίμων.

“Δε μπορούμε να πάμε σε αορίστου χρόνου κινητοποιήσεις, γιατί θα κάνουμε ζημιά στον τόπο. Δεν αντέχουν ούτε τα νοικοκυριά, ούτε οι συνάδελφοι, ούτε τα σπίτια μας”, τόνισε ο κ. Στυλιανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα