Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Σε ειρηνική διαμαρτυρία η αλβανική κοινότητα Ρόδου για τη δολοφονία Τοπάλι

Σε ειρηνική διαμαρτυρία σκοπεύουν να προχωρήσουν μέλη της αλβανικής κοινότητας Ρόδου μαζί με κάποια σωματεία την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, με αφορμή την άγρια δολοφονία του άτυχου 46χρονου Τζάνι Τοπάλι, για την οποία έχουν προφυλακιστεί ένας 53χρονος Ροδίτης ξενοδόχος και ο 20χρονος γιος του από τις Καλυθιές.

Ο πρόεδρος της αλβανικής κοινότητας Ari Kasapi μιλώντας στον Real Voice 99.5 επισήμανε ότι η κινητοποίηση γίνεται στο πλαίσιο μιας γενικότερης διαμαρτυρίας για τις δολοφονίες, ώστε να περάσουν το μήνυμα προς την ελληνική Δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων.

“Ζούμε σε μία κοινωνία που είναι πλέον δύσκολα τα πράγματα και ανησυχούμε και για τα παιδιά μας. Η κινητοποίηση θα είναι ειρηνική, πήραμε την σχετική άδεια που απαιτείται και δεν είναι μόνο για την πρόσφατη δολοφονία του Τοπάλι, αλλά και για όλες τις δολοφονίες, όπως και της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη κλπ Όλα λύνονται με διάλογο και όχι με δολοφονίες. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα προς την ελληνική Δικαιοσύνη ότι οι δολοφόνοι πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Kasapi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα