Σε αναβρασμό οι κάτοικοι Αρχαγγέλου για την κατεδάφιση αυθαιρέτων – Έκκληση για αναστολή από τον Πρόεδρο της Κοινότητας

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου, μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, να προχωρήσει σε κατεδάφιση αυθαίρετων ακινήτων στην περιοχή των Στεγνών.

Θα κατεδαφιστούν, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αρχαγγέλου, Γιώργο Βαρέλη, 10 ακίνητα σε δασική έκταση, εκ των οποίων τα τρία είναι σε ημιτελή κατάσταση.

Ρόδος: Σε αναβρασμό οι κάτοικοι Αρχαγγέλου για την κατεδάφιση αυθαιρέτων – Έκκληση για αναστολή από τον πρόεδρο της κοινότητας

Ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή, ενώ κάτοικοι έχουν στήσει μπλόκα στην είσοδο των Στεγνών.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής, που φέρεται αποφασισμένος να εκτελέσει την εντολή της κατεδάφισης, αυτή την ώρα είναι σε διαπραγμάτευση με τους κατοίκους για να αποφευχθούν επεισόδια.

Στο δελτίο του ΕΡΤΝews μίλησε ο πρόεδρος της κοινότητας Χρήστος Οίκουτας, και απήυθυνε έκκληση για αναστολή των κατεδαφίσεων, προκειμένου οι κάτοικοι να προχωρήσουν στην τακτοποίηση των αυθαιρέτων τους καθώς λόγω υπαιτιότητας του Δασαρχείου δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για τον έλεγχό τους. Ο κ. Οίκουτας σημείωσε ότι υπάρχουν δασικοί χάρτες οι οποίοι είναι αδιευκρίνιστοι ενώ υπάρχουν και εκκρεμείς δικαστικές πράξεις.

«Να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ από τη Ρόδο» ζήτησε με παρέμβασή του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη- ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

Ρόδος: Σε αναβρασμό οι κάτοικοι Αρχαγγέλου για την κατεδάφιση αυθαιρέτων – Έκκληση για αναστολή από τον πρόεδρο της κοινότητας
ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα