Σάββας Διακοσταματίου: «Τελικά τι γίνεται με την καθαριότητα στο νησί της Ρόδου;»

Η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, απέδειξε για πολλοστή φορά ότι δεν έχει καταφέρει να κάνει τη Ρόδο να ‘‘λάμπει από καθαριότητα’’, αναφέρει σε δήλωσή του ο Σάββας Διακοσταματίου, υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου.

Στο έργο της αποκομιδής, όχι μόνο κωλυσιεργούσε από την ανάληψη των καθηκόντων του και κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19 που είχε και περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσει τις κινήσεις της δημοτικής αρχής αλλά ακόμη και μετά τη λήξη της πανδημικής κρίσης, δεν έχει καταφέρει να βρει μια άκρη με τους διαγωνισμούς. Ανάμεσα στις απ ευθείας αναθέσεις και στις νομικές διαδικασίες, δεν μπορεί να λάβει μία πολιτική απόφαση για να δώσει διέξοδο στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Τελικά τι γίνεται με την καθαριότητα στη Ρόδο; Πέρασαν τέσσερα χρόνια, οδεύουμε προς το τέλος της θητείας της Δημοτικής Αρχής και το αποτέλεσμα είναι να ξοδεύονται πάρα πολλά χρήματα χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επιτέλους, πριν να φύγετε, αποφασίστε τι θα κάνετε και πώς θέλετε την καθαριότητα στη Ρόδο. Αυτή η εικόνα δεν τιμά καθόλου το νησί μας αφού παντού υπάρχουν διάσπαρτες εστίες μόλυνσης.

Είναι, τελικά και ζήτημα πολιτικής βούλησης! Ας αποφασίσει ο Δήμαρχος εάν και πότε η Ρόδος, θα ‘‘λάμψει από καθαριότητα’’ και ας μην επιβαρύνει τους δημότες με επιπλέον δαπάνες που θα τους καλέσει να πληρώσουν από την τσέπη τους.

Είναι η ώρα, να γίνει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο για να μπορέσουν να τοποθετηθούν όλες οι παρατάξεις επί των εξελίξεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα