Σάββας Διακοσταματίου στον RV: «Αδιάβλητες διαδικασίες ή αυτόνομη κάθοδος στις δημοτικές εκλογές» (ΗΧ)

«Αυτή η είναι η σαφής θέση μου όσον αφορά την επιλογή υποψηφίου δημάρχου Ρόδου» δηλώνει ο τέως Δήμαρχος Αφάντου

Αδιάβλητες διαδικασίες, το αποτέλεσμα των οποίων θα αντιπροσωπεύει τη βούληση των μελών των παρατάξεων Χατζηδιάκου – Κουσουρνά, όσον αφορά τον νέο επικεφαλής που θα διεκδικήσει την δημαρχία της Ρόδου, θέτει ως απαραίτητο προαπαιτούμενο ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας  και τέως Δήμαρχος Αφάντου, Σάββας Διακοσταματίου, με δηλώσεις του στο Πρωινό Xpress με την Ρένα Παυλάκη.

Ο Σάββας Διακοσταματίου έθεσε μια σειρά προϋποθέσεων που θα εγγυώνται την εγκυρότητα της διαδικασίας και τόνισε πως αν αυτές τηρηθούν, τότε και ό ίδιος θα σεβαστεί το αποτέλεσμα και θα συμπορευτεί. Σε αντίθετη περίπτωση, κατέστησε σαφές ότι θα προχωρήσει σε αυτόνομη κάθοδο, διεκδικώντας τον Δήμο Ρόδου.

Μετά την απόφαση του Φώτη Χατζηδιάκου να διεκδικήσει μια θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, οι δύο παρατάξεις, του Στάθη Κουσουρνά και του Φώτη Χατζηδιάκου, αποφάσισαν να κινήσουν την διαδικασία ανάδειξης του νέου επικεφαλής, που θα οδηγήσει την ενιαία πλέον παράταξη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στον Δήμο της Ρόδου.

Οι προϋποθέσεις που έθεσε ο κ. Διακοσταματίου είναι:

Να συμμετέχουν αυστηρά μόνο τα μέλη των δύο παρατάξεων, δηλαδή οι άνθρωποι που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια των  Κουσουρνά και Χατζηδιάκου.

Το δικαίωμα του εκλέγεσθαι να έχουν μόνο μέλη των δύο παρατάξεων.

Η εκλογή να γίνει με κάλπη και όχι δια βοής.

Ακούστε τον εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα