Σάββας Διακοσταματίου: Ο δήμος Ρόδου επιβάλλεται να πάρει άμεσα, μέτρα για την στήριξη κατοίκων, αγροτών, επιχειρήσεων και εργαζομένων στις πληγείσες περιοχές

O Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου και Επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος για Όλους», Σάββας Διακοσταματίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο δήμος Ρόδου επιβάλλεται να λάβει άμεσα, μέτρα για την στήριξη:

α. των κατοίκων στις πληγείσες περιοχές (Αναστολή πληρωμών πάσης φύσεως οφειλών στο δήμο-δημοτικά τέλη-τέλη ύδρευσης κλπ-απαλλαγή από δημοτικά τέλη για το τρέχον έτος).

β. των αγροτών στις πληγείσες περιοχές (Αναστολή χρεώσεων-πληρωμών τελών άρδευσης-πληρωμών πάσης φύσεως οφειλών στο δήμο-απαλλαγή από δημοτικά τέλη για το τρέχον έτος).

γ. των επιχειρήσεων στις πληγείσες περιοχές. (Αναστολή πληρωμών πάσης φύσεως οφειλών στο δήμο-δημοτικά τέλη-τέλη ύδρευσης κ.λπ. -απαλλαγή από δημοτικά τέλη για το τρέχον έτος).

δ. των εργαζόμενων στις πληγείσες περιοχές (Αναστολή πληρωμών πάσης φύσεως οφειλών στο δήμο-δημοτικά τέλη-τέλη ύδρευσης κλπ.-απαλλαγή από δημοτικά τέλη για το τρέχον έτος).

ε. οικονομική ενίσχυση όλων των παραπάνω ενεργοποιώντας το άρθρο 202 του 3463/2006 και αξιοποιώντας τη σχετική νομολογία του Ελεγκτικού συνεδρίου.

στ. Εκπόνηση μελέτης αποτίμησης της πραγματικής κατάστασης (περιβαλλοντικής-οικονομικής-κοινωνικής) συνέπεια της περιβαλλοντικής-ανθρωπογενούς-οικονομικής καταστροφής, σε όλο το νησί της Ρόδου, προκειμένου να ληφθούν από το δήμο της Ρόδου, μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων στο σύνολο του νησιού».

 

 

 

Σάββας Διακοσταματίου

Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

Επικεφαλής της παράταξης

«Ρόδος για Όλους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα