Σάββας Διακοσταματίου: «Η δημοτική αρχή του κ. Καμπουράκη καταγράφει ήδη, δύο πολιτικές ήττες»

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο κ. Σάββας Διακοσταματίου, αναφέρει τα εξής:

Όχι μία, αλλά δύο πολιτικές ήττες, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να καταγράψει η δημοτική αρχή.

Παρακολουθώντας το θέατρο του παραλόγου με τις παραλίες, ο Δήμαρχος, μας απέδειξε ότι όχι μόνον δεν κατάφερε να διαχειριστεί την ΕΤΑΔ αλλά τελικά, δεν μπόρεσε ούτε να δώσει την ενδεδειγμένη λύση σε ένα πρόβλημα που έχει άμεσο αντίκτυπο στους επαγγελματίες που εργάζονται στις παραλίες του νησιού μας. Απόδειξη εκτός των άλλων που περιλαμβάνει, η κατ’ ομολογία της δημοτικής αρχής, επαίσχυντη σύμβαση είναι και η εξαίρεση της παραλίας Αφάντου.

Και μάταια, προσπάθησαν οι αντιδήμαρχοι και συνεργάτες του, να μας πείσουν για το θετικό αποτέλεσμα του ζητήματος.

Προερχόμενος από μία ακόμη πολιτική ήττα, αυτή της εκλογής προέδρου στο συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου, ο κ. Καμπουράκης, φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μετράει και απώλειες. Οι ανακοινώσεις για κινητικότητα στην παράταξή του και υπερπληθώρα υποψηφίων, φάνηκε ότι δεν είναι αρκετή για να κρατήσει ενωμένα τα δικά του στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα