Σαββαΐδης: Ρεκόρ αφίξεων στη Ρόδο από την Αγγλία, με 200.000 αεροπορικές θέσεις της Jet2. Συνεχίζονται κανονικά οι κρατήσεις (ΗΧ)

Περίπου 1,2 εκατ. θέσεις θα προσφέρει φέτος η αεροπορική εταιρεία Jet2.com από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ελλάδα.

Το διευρυμένο πρόγραμμα της Jet2.com και της Jet2holidays περιλαμβάνει πτήσεις από 10 βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου προς 15 ελληνικούς προορισμούς (Αθήνα, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Κεφαλονιά, Θεσσαλονίκη, Κω, Καλαμάτα, Λέσβο, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σκιάθο, Σαντορίνη και Ζάκυνθο).

Συμπεριλαμβανομένων των 2 νέων δρομολογίων προς την Αθήνα, η Jet2.com και η Jet2holidays θα εκτελούν φέτος συνολικά 8 νέα δρομολόγια μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας. Στο πρόγραμμα του βρετανικού ομίλου προστίθεται  μεταξύ των άλλων  και η πτήση Γλασκώβη – Κως, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ληφθεί η απόφαση σχετικά το πτητικό έργο της Jet2.com κατά τη χειμερινή περίοδο του 2022-2023.

“ Η Αγγλική αγορά έχει πολύ μεγάλη δυναμική. Η Ρόδος είναι ο αγαπημένος προορισμός για του Άγγλους. Κάθε μέρα έχουμε πάρα πολλές κρατήσεις. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Η αεροπορική εταιρεία Jet2 θα διαθέσει φέτος για την Ρόδο 200.000 αεροπορικές θέσεις, ενώ οι κρατήσεις μέσω του Jet2Holidays ανέρχονται μέχρι σήμερα στις 115.000, όταν το 2019 ήταν 75.000.  Πάμε για ρεκόρ» δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice o  τουριστικός πράκτορας Νίκος Σαββαΐδης, αντιπρόσωπος της Jet2 στη Ρόδο.

Ο ίδιος είπε ότι στη σαιζόν του 2022 αναμένεται αύξηση των αφίξεων μέσω της Jet2 της τάξης του 42% σε σύγκριση με τη χρονιά ρεκόρ του 2019!  Οι δύο πρώτες πτήσεις να είναι προγραμματισμένες για τις 15 Απριλίου. Μέσα στο Μάιο ο αριθμός των πτήσεων θα φτάσει τις 45 εβδομαδιαίως!”

Ακούστε τον ΕΔΩ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα