«Σάρωσε» ο Ροδίτης Παύλος Κριαράς στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο αθλητή της χρονιάς

Ήρθε πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού με 6.126 ψήφους, στην κατηγορια Κ18

Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στην κατηγορία Κ18, αναδείχθηκε ο Ροδίτης επικοντιστής Παύλος Κριαράς!

Στην διαδικτυακή ψηφοφορία των φίλων του στίβου την οποία διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ, ο 16χρονος ταλαντούχος άλτης του ΑΓΕΣ Κάμειρος αναδείχθηκε πρώτος ανάμεσα σε επτά συνυποψήφιους, αν και δύο χρόνια νεότερος στην ηλικιακή κατηγορία στην οποία συμμετείχε!

Μάλιστα ο αθλητής του Κώστα Τσαταλού «σάρωσε» στην σχετική ψηφορορία, καθώς ήταν πρώτος μακράν του δεύτερου. Ειδικότερα πήρε 6.126 ψήφους, έναντι 1.568 του Ανδρέα Μίτα και 1.518 του Γιώργου Γρέψιου.

Υπενθυμίζεται ότι την χρονιά που πέρασε, ο Παύλος Κριαράς σημείωσε σπουδαίες επιτυχίες, αφού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στη Σλοβακία, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας Κ18 και πρωταθλητής Ελλάδας Κ20, πρωταθλητής Ελλάδας και Κύπρου στο σχολικό πρωτάθλημα, ενώ κατετάγη 5ος στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στη Γαλλία και 10ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18 στο Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα