Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Σ. Διακοσταματίου στον RV: Μετά τις εθνικές εκλογές θα ανακοινωθούν οι θέσεις της δημοτικής παράταξης “Ρόδος για όλους”

Τι δήλωσε στον RV ο επικεφαλής του συνδυασμού για τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν την παράταξη

“Ρόδος για όλους”: Αυτή είναι η ονομασία της νέας δημοτικής παράταξης που ίδρυσε ο Σάββας Διακοσταματίου, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Επιδιώκουμε τη συμμετοχή των πολιτών ώστε η Ρόδος να πάει ένα βήμα παρακάτω», σχολίασε μέσω του Real Voice 99.5 ο κ. Διακοσταματίου, μιλώντας στους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα”, αναφέροντας ότι μετά τις εθνικές εκλογές θα παρουσιασθούν οι θέσεις της παράταξης που θα διεκδικήσει το Δήμο Ρόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές Α’ βαθμού.

“Την ημέρα της Πεντηκοστής αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε στο ροδιακό λαό την πρότασή μας. Η πρότασή μας συμπυκνώνεται σε αυτές τις λέξεις “Ρόδος για όλους” που είναι και ουσιαστικά αυτό που εμείς επιδιώκουμε μέσα από αυτή την πρόταση. Επειδή έχουμε τη συμμετοχή των πολιτών για να μπορέσουμε να συνδιαμορφώσουμε με αυτούς την πολιτική που πρέπει να ασκηθεί, ώστε το νησί μας να πάει ένα βήμα παρακάτω και να μπορεί πρώτα από όλα να κάνει να νιώθουν καλά που ζουν σε αυτό, αυτοί που το κατοικούν και μετά βέβαια θα είναι και ελκυστικό για τους επισκέπτες μας.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, θα δείτε πολλούς νέους ανθρώπους, όχι απαραίτητα ηλικιακά, νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την Αυτοδιοίκηση, να συμβάλλουν για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου και βέβαια θα έχουμε και πολλούς νέους ηλικιακά. Γιατί πρέπει να εξασφαλίσουμε μέσω αυτών ένα διαγενεακο όραμα, ένα όραμα δηλαδή που θα βλέπει το νησί να αναπτύσσεται με αειφορία, διατηρώντας τους φυσικούς πόρους, γιατί η ανάπτυξη δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη πρώτον, δεύτερον δεν μπορεί να είναι μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του νησιού πρέπει να διαχυθεί από άκρη σε άκρη ανάλογα τη φυσιογνωμία της κάθε περιοχής και τους φυσικούς πόρους που διαθέτει για αυτό η οποία όμως δεν είναι ανεξάντλητη. Και για αυτό πρέπει να φροντίσουμε για τις επόμενες γενεές. Είναι μία προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει μετά την 5η Φεβρουαρίου και την εκλογή μου ως επικεφαλής των δύο πρώην παρατάξεων, μία προσπάθεια που πέρασε πολλά κρας τεστ και θα περάσει βέβαια, γιατί είναι μία γνήσια λαϊκή προσπάθεια, πιστεύω όμως να τα καταφέρουμε και είμαι σίγουρος για αυτό και για αυτό αγωνίζομαι. Σε επόμενο χρόνο και να το ξεκαθαρίσω, μετά τις εκλογές στις 25 Ιουνίου θα παρουσιάσουμε σε ειδική εκδήλωση τις θέσεις μας”, είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς ο κ. Διακοσταματίου από τις μέχρι σήμερα επισκέψεις του σε όλο το νησί, σε κάθε δημοτική κοινότητα, τι απαιτεί περισσότερο ο κόσμος, επισήμανε ότι “θέλει έναν άνθρωπο να είναι απλός, καθημερινός, να μπορεί να συζητάει μαζί τους τη γλώσσα τους και να καταλαβαίνει τα προβλήματά τους και πολύ δε περισσότερο να μπορεί να δώσει λύσεις. Τους έχει λείψει όλο αυτό το χρονικό διάστημα η παρουσία του δημάρχου στα χωριά. Τα χωριά έχουν ανάγκη από ανθρώπους που να ξέρουν τα προβλήματα και να μπορούν να δώσουν λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας που για αυτούς που ζουν εκεί αυτά τα προβλήματα είναι και προβλήματα επιβίωσης”.

Μέσα από την πρώτη δήλωσή του ο κ. Διακοσταματίου τονίζει: Εκφράζουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας: τους Ροδίτες της πόλης και των χωριών μας, τους παραγωγούς του πλούτου της Ρόδου, τους Ροδίτες της εργασίας και της προκοπής, που τόσα χρόνια σηκώνουν την οικονομία στις πλάτες τους, τη νέα γενιά, τις δυναμικές ομάδες του ελεύθερου πνεύματος, του νέου επιχειρείν, την κοινωνία της γνώσης, τους εξωστρεφείς και καινοτόμους παραγωγικούς επιχειρηματίες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες με διαγενεακό όραμα και ένα πρόγραμμα ολιστικό που θα ευνοήσει την ανάπτυξη απ’ άκρη σ’ άκρη του νησιού αυτού, καθώς και τους άνεργους που διατηρούν την ελπίδα. Στη μεγάλη Δημοκρατική Ανεξάρτητη Προοδευτική Δημοτική Παράταξη, «ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», το κέντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος. Ο κάθε πολίτης αυτού του Νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα