Σ. Αμύγδαλος: Δεν μας αγγίζει το κρεσέντο απειλών και προκλήσεων της Τουρκίας στο Καστελλόριζο (HX)

Με αφορμή το κρεσέντο απειλών και προκλήσεων που εντείνεται καθημερινά από την Τουρκία για τα νησιά μας, ο Αντιδήμαρχος Μεγίστης Στράτος Αμύγδαλος δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ότι οι κάτοικοι του Καστελλορίζου δε φοβούνται, αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την κατάσταση, τονίζοντας ότι το ακριτικό νησί φυλάσσεται πολύ καλά.

της Νατάσας Παμπρή

“Δεν υπάρχουν πλέον τα φοβικά σύνδρομα του παρελθόντος, το νησί είναι πιο ασφαλές από ποτέ. Το ηθικό μας είναι ακμαιότατο, γινόμαστε πιο σκληροί και δεν πτοούμαστε. Η κατάσταση τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί και αυτό αποτυπώνεται στην κοινωνία με το αίσθημα της ασφάλειας. Ενισχύεται το νησί και οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν τις απειλές χωρίς φόβο”, επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Αμύγδαλος, σχολιάζοντας τις νέες απειλές Ερντογάν και των συνεργατών του, “ότι θα έρθουμε νύχτα στα νησιά…”.

Επ’ ευκαιρία της συνέντευξης για τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Αμύγδαλος ευχαρίστησε τη διοίκηση του Real Voice 99.5 για το γεγονός ότι ο σταθμός εκπέμπει πλέον στο ακριτικό μας νησί, στο πλαίσιο της επέκτασης του δικτύου σε όλα τα Δωδεκάνησα.

“Ο Real Voice 99.5 έχει μεγάλη απήχηση από τις πρώτες κιόλας ώρες που η συχνότητα του σταθμού άρχισε να εκπέμπει και στο νησί μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, τη διοίκηση, τους δημοσιογράφους και όλα τα στελέχη του σταθμού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας ακούμε στο Καστελλόριζο με δυνατή φωνή στην ενημέρωση”, σχολίασε ο κ. Αμύγδαλος.

Τέλος, ο κ. Αμύγδαλος αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πορεία του νησιού, τα έργα που γίνονται στο Καστελλόριζο και αναφέρθηκε στην πολύτιμη στήριξη που έχει τόσο η δημοτική αρχή, όσο και η κοινωνία από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκο που στέκεται πολύ στο νησί μας και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τόσο τον ίδιο, όσο και τους συνεργάτες του. Από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μας. Η συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε όλα τα έργα και την ανάπτυξη του νησιού είναι πολύ μεγάλη, στην πολυδιάστατη προσφορά στο νησί μας”, δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη ο Αντιδήμαρχος Μεγίστης Στράτος Αμύγδαλος.

Ακούστε τον εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα