Ρουμάνης: Απολύτως ψευδή όσα διαδίδονται για την κατάργηση της μονιμότητας των νέων γιατρών του ΕΣΥ (ΗΧ)

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου Γρηγόρης Ρουμάνης, μιλώντας σήμερα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5, διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες περί της εν κρυπτώ κατάργησης από την κυβέρνηση της μονιμότητας των νέων γιατρών του ΕΣΥ. Ο κ. Ρουμάνης εξήγησε ότι το καθεστώς της μονιμότητας των νοσοκομειακών γιατρών παραμένει το ίδιο όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία του 2001 και ότι η νέα ρύθμιση ήρθε για να συμπεριλάβει και τους γιατρούς που υπηρέτησαν σε χώρες του εξωτερικού, εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως για παράδειγμα από την Μεγάλη Βρετανία.

Ο κ. Ρουμάνης είπε ότι το θέμα έχει απαντηθεί επαρκώς και από την πρώτη στιγμή από το Υπουργείο Υγείας, συνεπώς δεν δικαιολογείται η συντήρησή του.

Την καταγγελία που έκανε στη Βουλή ο πρώην υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ και νυν τομεάρχης Υγείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ανδρέας Ξανθός επανέλαβε στην πρωινή ζώνη του  Real Voicε 99,5 η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Πολύμνια Γαλανού η οποία έκανε λόγο για ένα πολύ μεγάλο χαστούκι στους υγειονομικούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα