Ρόδος: Καταδικάστηκε ερήμην για τη σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης – Οι διαπιστώσεις για τους βιασμούς

Η σεξουαλική κακοποίηση της 15χρονης «ξεσκεπάστηκε» και η υπόθεση έφτασε στα χέρια της δικαιοσύνης. Ο δράστης καταδικάστηκε στη Ρόδο, αλλά συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος…

Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε έναν 33χρονο Ιρανό, που κρίθηκε ερήμην ένοχος εξακολουθητικού βιασμού μιας ανήλικης, σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατική”. Η σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης σημειώθηκε το 2018 και η υπόθεση εκδικάστηκε πέντε χρόνια μετά. Με τον δράστη να καταδικάζεται αλλά να συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Παραμένει άγνωστο αν βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα.

Όπως έκριναν οι δικαστές, στις 13 Σεπτεμβρίου του 2018, αφού οδήγησε την ανήλικη, ηλικίας τότε 15 ετών, σε εγκαταλελειμμένη καλύβα εντός αγροτεμαχίου στην περιοχή Πλατάνι, την κακοποίησε σεξουαλικά.

Με διάφορες απειλές για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα και με άσκηση σωματικής βίας την εξανάγκασε να βγάλει τα ρούχα και την βίασε.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, την πράξη αυτή φέρεται να επανέλαβε και την 14η, 16η, 17η και 18η Σεπτεμβρίου 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα